OM BLOGGEN

12 mars 2011.


I denne bloggen ønsker jeg - ved hjelp av dere lesere - å samle så mye stoff om Italia som mulig på et sted slik at folk kan finne informasjon som kan være til hjelp under kortere eller lengre opphold i landet. Det kan være reisebrev fra en tur du har vært på, enkle små tips om hvor man kan bo billig og godt - eventuelt bosted man bør unngå, tips om steder du bør besøke - gjerne små steder utenfor allfarvei, bortgjemte spisesteder med verdens beste mat, vingårder det er verdt å besøke, steder du har fått fantastisk service - eller ikke så fantastisk service - eller andre ting du har lyst å dele med leserne - som for eksempel hvordan man reiser på tur med små barn. I det hele tatt, har du noe på hjertet som du har lyst å dele med andre Italia-fans, så skriv!

Du kan sende inn tips på email: Italiatips@gmail.com. Skriv innlegget ditt slik du ønsker at det skal fremstå på bloggen, slik at jeg bare kan klippe og lime. Legg gjerne ved bilder hvis du syns det passer, men bruk bilder du har opphavsretten til. Hvis du bare vil dele bilder med bloggleserne er det også helt fint, men det må være bilder som også har interesse for andre personer. Du kan være anonym hvis du ønsker det, eller du kan underskrive med eget navn eller nick alt ettersom du ønsker. Jeg publiserer ikke e-mail adresser eller andre sensitive opplysninger. Har du en egen blogg som på en eller annen måte omhandler Italia kan du gjerne legge igjen en link slik at jeg kan ta en titt på bloggen din. OBS. Jeg linker ikke til de som tydelig spammer.

Når du skriver; Ha i mente at dette skal være en seriøs blogg som skal kunne leses av alle, unngå derfor å bruke språk som ikke egner seg på trykk. Email med innlegg som helt tydelig er spam eller har innhold uegnet for siden vil bli slettet.

Send gjerne også inn tips til hva dere ønsker å lese om på bloggen slik at jeg kan skrive et innlegg om det, eventuelt publisere "request'en" og så kommer det forhåpentligvis et svar fra en annen leser her.

Benvenuto al mio blog! Velkommen til bloggen min.